Zonder support zijn er geen Bieslanddagen. Met behulp van de vele vrijwilligers kunnen we de Bieslanddagen tot een mooi natuurfeestje maken. Dankzij de financiële steun van fondsen, sponsoren en subsidies kunnen we de Bieslanddagen nog steeds organiseren zonder entreekosten. Daar zijn we trots op!

Support

Geef een vrijwillige bijdrage

Geniet jij ook jaarlijks van de Bieslanddagen? Sinds 2022 is het ook voor bezoekers mogelijk om dit evenement te sponsoren. Van het opgehaalde bedrag organiseren wij volgend jaar iets leuks voor onze bezoekers. We brengen jullie hiervan op de hoogte via ons social media kanaal.

"*" geeft vereiste velden aan

Payment Method
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sponsorpakketten

Wil jij de Bieslanddagen als bedrijf of organisatie sponsoren? Wij zetten voor jou een houten kalf in de wei met logo en natuurlijk zullen we jouw bedrijf noemen op de website én social media. Word jij nieuwe sponsor of heb je vragen over de mogelijkheden?

Stuur een e-mail aan Rob Brandenburg: penningmeester@bieslanddagen.nl.

Draag bij aan de bieslanddagen

Doe je mee? Samen maken we van de Bieslanddagen dit jaar weer een mooi natuurfeestje. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we samen met alle vrijwilligers op een leuke manier afsluiten. Laat ons hieronder weten hoe jij wilt bijdragen en op welke dagen. Zet 3 en 4 september alvast in je agenda!

Ja, ik doe mee!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wil jij bijdragen?*
Op welke dagen wil jij bijdragen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.